Billige rejser til Dubai

DubaiDubai har indenfor de senest år oplevet et sandt byggeboom. For få år siden var Dubai stort set ukendt. I dag kender alle byen med de store ambitioner.

Her finder du verdens højeste bygning, verdens mest eksklusive hotel og en kunstig øgrupper. Selv en skibakke er det blevet til.

Dubais varetegn er verdens eneste 7-stjernede hotel Burj Al Arab. Den spetakulære, sejlformede bygning byder på alt i luksus.

Og har du ikke råd til et værelse, kan du altid nøjes med en drink i baren på øverste etage 200 meter over havet.

Verdens højeste skyskraber på over 800 meter ligger også i Dubai. Endnu et tegn på, hvad man kan, hvis man visioner (og penge nok).

Endnu en konkurrent til pladsen som Dubais varetegn er den menneskeskabt øgrupper The World med 300 småøer, der tilsammen udgør et verdenskort. Har du penge nok, kan du købe dit eget land her.

Begrebet shopping får en helt ny betydning i Dubai. Her finder du alt i elektronik og designervarer til lave priser. Ofte er det hele samlet i store shoppingmalls med op til 400 butikker.

Naturligvis kan du også vælge at bruge det meste af din ferie ved straden. Men skal du være lidt aktiv, byder Dubai på alt fra ørkenture og kamelridning til dykning og dybhavsfiskeri.

Apollo Rejser

Find billige charterrejser til Dubai

Find de billigste charterrejser til Dubai hos Apollo Rejser.
FDM Travel

Find billige pakkerejser til Dubai

Find de billigste pakkerejser til Dubai hos FDM Travel.
Travelstart

Find billige flybilletter til Dubai

Søg blandt en lang række flyselskaber og find de billigste flyrejser til Dubai med Travelstart.
Hotels.com

Find billige hoteller i Dubai

Søg blandt en lang række hoteller og find de billigste hoteller i Dubai.